Administratie

„Mizerie la metru” – o campanie civică organizată în Timișoara! Se va întocmi o „hartă a rușinii”

• Bookmarks: 4


„Liga Vest”, o organizație civică din Timișoara, invită locuitorii să întocmească o „hartă a rușinii” și să semnaleze cele mai murdare străzi din oraș.

„Mizerie la metru” este noua campanie civică lansată de „Liga Vest”. După ce la inițiativa lor s-au adunat zeci de pături pentru bolnavii de cancer din Timișoara, acum vor să întocmească o „hartă a rușinii”, o hartă a celor mai murdare străzi din oraș.

„Stiți care e cea mai curată stradă din Timișoara? Ați ghicit! Strada Eneas, cea pe care locuiește primarul Timișoarei, Dominic Fritz. Cine trebuie să facă muncă neplătită pentru a menține lună și bec “strada primarului”?

Vă invităm să măsurați înălțimea stratului de frunze, noroi, frunze, nisip, adunat la marginea trotuarului, pe strada pe care locuiți”, transmit cei de la Liga Vest.

”Vă invităm să ne trimiteți, prin mesaj privat, fotografii din zonele unde locuiți sau pe unde aveți drum, cu grosimea stratului de mizerie de la marginea carosabilului, menționând și strada, în mesaj privat pe pagina de Facebook Liga Vest sau pe adresa de email admin@ligavest.ro.

Apoi, cu această hartă a rușinii privind mizeria și implicit poluarea generată, pe arterele publice ale orașului, putem împreună să facem curățenie în câteva locuri, cel mai grav afectate, pentru a bate obrazul edililor și a da un exemplu împotriva lipsei de implicare a administrației timișorene. Și, mai mult, pentru a începe demersurile legale pentru a obliga Primăria să solicite efectuarea de lucrări de curățenie pe toate străzile din Timișoara”, transmit reprezentanții organizației.

sursa foto: Facebook/LigaVest

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
58 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.