Administratie

Nicolae Robu acuză noua conducere a Primăriei Timișoara: manipularea – singura competență pe care ați dovedit-o până în prezent

• Bookmarks: 16


Problema vaccinului și a centrelor de vaccinare a intrat din nou în atenția fostului primar Nicolae Robu, care acuză administrația Dominic Fritz pe pagina de Facebook:

“ SFIDAREA LA ADRESA TIMIȘORENILOR CONTINUĂ!

O NOUĂ ÎNCERCARE DE MANIPULARE!

Prin răspunsul dat de dl Valeriu Gheorghiță scrisorii deschise transmise de Primarul Timișoarei Dominic Fritz -gest evident pur propagandistic!-, ni se spun exclusiv lucruri cunoscute, în esență că, deocamdată, România nu are mai multe doze și, prin urmare, nu și-ar avea rostul deschiderea mai multor centre!

DAR NU DESPRE ASTA ESTE VORBA, PROBLEMA TIMIȘOAREI E CU TOTUL ALTA!

Ce am imputat eu și atâția și atâția timișoreni actualei administrații locale a fost că, DATORITĂ INCOMPETENȚEI ȘI-SAU INDOLENȚEI SALE, neexistând în Timișoara decât două centre funcționale (!!!) LA DATA REPARTIZĂRII DOZELOR REVENITE JUDEȚULUI TIMIȘ ÎN INTERIORUL JUDEȚULUI, în mod logic, corect, Timișoarei i-au revenit doze puține, atâtea câte puteau fi folosite de cele două centre! Restul dozelor, s-au repartizat la Lugoj, la Făget, la Jimbolia, la Sânnicolau, la Deta, unde erau centre și deci unde puteau fi folosite, chiar dacă nu există cetățeni locali suficienți pt a le consuma! Așa se face că la acele centre SE DEPLASEAZĂ TIMIȘORENII! Dacă ar fi fost mai multe centre în Timișoara LA MOMENTUL ÎMPĂRȚIRII DOZELOR, ATUNCI, DIN ACEEAȘI COTĂ A JUDEȚULUI TIMIȘ (!!!), ar fi rămas mai multe în Timișoara, iar timișorenii care acum sunt nevoiți, în bătaie de joc, să bată județul, s-ar fi putut vaccina în Timișoara! Ce e greu de înțeles?!

RUȘINE SĂ VĂ FIE TUTUROR CELOR CARE, ÎN LOC SĂ VĂ FI FĂCUT DATORIA LA TIMP, acum încercați “să vă scoateți” prin manipulare -singura competență pe care ați dovedit-o până în prezent-, crezând că și de data asta vă merge cu timișorenii! Ei, nu vă merge, pt ce-ați făcut într-o problemă atât de gravă, precum lupta împotriva acestei cumplite boli, timișorenii nu vă vor ierta! Și asta oricât v-ar ține isonul niște jurnaliști ce nu-și respectă profesia, ci, dimpotrivă, o dezonorează!

ÎNCĂ O DATĂ, RUȘINE! ”

16 recommended
comments icon0 comments
0 notes
80 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *