Administratie

Nicolae Robu are podcast! Moderator este Daniela Petrișor, „reporterița lui Robu” și ex-șefa de la turism din Primăria Timișoara

• Bookmarks: 7


Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu a avut marți, 22 februarie, primul podcast al noului proiect în care s-a implicat. Gazda emisiunii online este Daniela Petrișor, fostă Știr, cea care a coordonat promovarea turismului din Timișoara, în mandatul lui Nicolae Robu.

“Daniela Petrișor, la pas PE CORSO, cu Nicolae Robu” se numește podcastul, după cum chiar fostul edil l-a prezentat pe pagina sa de Facebook:

„VĂ ANUNȚ CU BUCURIE DESCHIDEREA UNUI NOU CANAL DE COMUNICARE AUDIO-VIDEO, pe care îl veți putea urmări pe Like Timișoara, inaugurat aseară prin emisiunea “Daniela Petrișor, la pas PE CORSO, cu Nicolae Robu”. Mulțumesc pt oportunitatea de a vă fi putut explica pe larg, stimați timișoreni:

1️⃣ de ce orașul a ajuns fără căldură și apă caldă

2️⃣ de ce în Timișoara se plătesc sume atât de mari pe Gigacalorie și de Timișoara împovărează cu termoficarea atât de mult bugetul local și bugetul central, deopotrivă, la un an de Administrație Fritz

3️⃣ de ce Timișoara a ajuns la un asemenea hal de murdărie, de insalubritate, încât ne râde și ne plânge toată țara

4️⃣ și multe altele”

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
435 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.