Administratie

Nicolae Robu: Dominic Fritz vrea să prăduiască banii timișorenilor prin ONG-urile care l-au sprijinit și alte structuri clientelare!

• Bookmarks: 11 • Comments: 1


Nicolae Robu: Dominic Fritz vrea să prăduiască banii timișorenilor prin ONG-urile care l-au sprijinit și alte structuri clientelare!

Fostul primar Nicolae Robu i-a transmis noului primar Dominic Fritz un mesaj extrem de dur. Nicolae Robu aduce acuze extrem de grav de prăduire a banului public și îi transmite primarului că “vârful carierei dv. reale, nu romanțate, fiind poziția de secretară a unui pensionar”.

“SĂ VĂ FIE RUȘINE, DOMNULE FRITZ! FACEȚI DE RÂS POPORUL GERMAN, PE CARE NOI, ROMÂNII ȘI MAI ALES BĂNĂȚENII ÎL ADMIRĂM PENTRU TOT CE A DAT EL UMANITĂȚII ÎN ȘTIINȚĂ, ÎN ARTĂ, ÎN TEHNOLOGIE ETC!

În 31 de ani de politică postrevoluționară, NIMENI n-a mințit ca dv în Timișoara! Toți actorii politici -și nu mă refer numai la Primari- au avut o minimă decență! Dv nu aveți! Dv n-ați fost în stare de nimic, vârful carierei dv reale, nu romanțate, fiind poziția de secretară a unui pensionar, care cu 10 ani înainte de a vă oferi dv acest post de secretară a fost Președinte! Cu 10 ani înainte! Și aveți tupeul să mințiți că eu am pornit proiecte fără acoperire și că dv încercați să le salvați?! CE VREȚI SĂ FACEȚI CU BANII TIMIȘORENILOR, DOMNULE?! Eu știu din surse interne USR+PLUS, mai bine zis PLUS, pt că s-au săturat de dv și oameni care au crezut că sunteți altceva! Iată ce vreți: vreți să-i prăduiți prin ong-urile care v-au sprijinit și alte structuri clientelare! Un prim exemplu concret, dat în vileag acum o zi de Renașterea Bănățeană, este contractul “bine ticluit” de la COLTERM, de peste 1.100.000 lei (!!!), bine ticluit și scos la licitație total incorect în scurtul mandat, dar iată, suficient de lung pt porcării, al directorului pus acolo de dv, pus în pofida faptului că avea la activ o înfruptare din banii unei firme private -sau poate tocmai pt asta?!”, este mesajul romanțat al fostului primar.

11 recommended
comments icon1 comment
1 notes
224 views
bookmark icon

One thought on “Nicolae Robu: Dominic Fritz vrea să prăduiască banii timișorenilor prin ONG-urile care l-au sprijinit și alte structuri clientelare!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *