Politica

Nicolae Robu îl compară pe Dominic Fritz cu…Nicolae Ceaușescu

• Bookmarks: 9


Afirmațiile prezentatorului TV, Lucian Mândruță, că în Timișoara nu sunt gunoaie, l-au determinat pe fostul primar al orașului, Nicolae Robu să îl compare pe actualul edil, Dominic Fritz cu dictatorul Nicolae Ceaușescu.

Într-o postare pe pagina de Facebook, fostul primar Nicolae Robu este de părere că dictatorul Nicolae Ceaușescu ar fi fost invidios pe Dominic Fritz. Propaganda de care ar beneficia actualul edil al Timișoarei ar reprezenta motivul.

„CEAUȘESCU AR FI INVIDIOS PE FRITZ, PT PROPAGANDA DE CARE BENEFICIAZĂ! Ieri, a avut loc o descindere în orașul nostru a d-lui Lucian Mândruță și a trupei sale de voluntari, în cadrul campaniei sale itinerante de “curățenie de primăvară”. Mii de like-uri au venit, de la fritziștii NETRĂITORI în Timișoara, deci care n-au de unde să știe în ce hal a ajuns orașul nostru la ABSOLUT toate capitolele, victime, în continuare, ale intoxicării și manipulării mașinii de propagandă fritziste, când Lucian Mândruță a anunțat că pt prima dată în viață i se întâmplă să n-aibă ce face cu voluntarii săi, pt că… locul e curat!”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

9 recommended
comments icon0 comments
0 notes
112 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.