Politica

Nicolae Robu, tot mai decis să fie contracandidatul PNL, la Primăria Timișoara

• Bookmarks: 10


Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, le transmite fosților colegi din PNL Timiș, cu un oarecare regret, că este puțin probabil să mai candideze la Primăria Timișoara sub culori galben-albastru. Potrivit acestuia, cel mai probabil, va candida ca independent, această decizie transformându-l automat în contracandidat al PNL.

Într-o postare pe pagina de Facebook, Nicolae Robu afirmă că din cauza actualei stări de fapt din PNL Timiș, mai exact din cauza conducerii actuale a partidului, formată din Alin Nica și Dănuț Groza, este foarte probabil să candideze ca independent pentru un nou mandat de primar al orașului.

„După cum stau lucrurile la ora actuală, voi candida ca independent; o spun în primul rând membrilor și simpatizanților PNL și o spun cu părere de rău, dar, pt mine, demnitatea, onoarea sunt valori pe care nu le pot accepta terfelite! După ce am servit PNL cu toată ființa, având relații instituționale și interumane excelente cu cvasiunanimitatea colegilor, sub președinția mea PNL Timiș obținând de departe cele mai bune rezultate din existența sa, chiar nu pot concepe să fiu la cheremul unora gen cel care, candidând de unul singur pt poziția de Prim-vicepreședinte al Filialei Timiș a PNL, a fost votat de mai puțin de 50% dintre votanți 😁😁😁. Asta în condițiile în care scorul meu în sondajul PNL e 40% (de fapt, real: 44%!), iar scorul tuturor celorlalți aspiranți la candidatură din partea PNL -Cosmin Tabără, Marilen Pirtea etc- e cuprins între 4.5-5.5%!

Concluzie: mă leagă amintiri și realizări frumoase de o mulțime de colegi PNL-iști, am avut mereu suportul lor -suportul celor mulți, simultan cu trădarea altora, puțini!-, ca și suportul cvasiunanimității simpatizanților PNL, le mulțumesc pt asta și sper să îi am alături și pe viitor! Pt că 𝐍𝐎𝐈, 𝐈̂𝐌𝐏𝐑𝐄𝐔𝐍𝐀̆, 𝐄𝐔 𝐒̦𝐈 𝐄𝐈 suntem incomparabil mai credibili decât profitorii de o conjunctură, gen cel referit mai sus!”, transmite fostul primar, Nicolae Robu.

10 recommended
comments icon0 comments
0 notes
158 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *