Diverse

Nu scăpăm de ploi! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în Banat

• Bookmarks: 6


Vești proaste aduse de meteorologi!

Deși suntem la început de vară, nu ne vom putea bucura de zile cu foarte mult soare. Vremea va fi călduroasă în Banat, în următoarele două săptămâni, dar sunt șanse să plouă aproape în fiecare zi. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo în vestul țării, până în data de 19 iunie.

Valorile termice diurne vor marca o scădere până în data de 10 iunie, de la medii de 29 de grade, spre medii de 26 de grade. După data de 10 iunie, vremea se va încălzi semnificativ, iar în jurul datei de 16 iunie, media regională va fi de 33 de grade. După această dată, va exista din nou tendința de scădere a valorilor termice maxime spre medii de 30 de grade. Variațiile temperaturilor nocturne vor fi nesemnificative pe tot parcursul intervalului, iar media acestora va fi de 15…17 grade”, a informat ANM.

Potrivit meteorologilor, condiții pentru manifestări de instabilitate atmosferică vor fi în aproape fiecare zi. Însă, în perioada 8 – 10 iunie vor fi averse posibil torențiale și cantități mai importante de apă în vestul țării.

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
66 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.