Advertorial

O elevă din Moravița, locul I la un concurs de atletism din Ungaria

• Bookmarks: 3


Este talentată și foarte responsabilă. Vorbim despre Angela Cozma, o fetiță din Moravița, care a reușit să reprezinte cu cinste comuna la diverse competiții sporite de atletism, concursuri județene, regionale și internaționale. De această dată, Angela a câștigat locul I la un concurs de atletism din Ungaria.

„În Ungaria, în localitatea Debrecen, s-a ținut concursul de atletism CUPA OXIGEN, pe o distanță de 2,5km, iar dintre 75 concurente, Angela Cozma a câștigat locul I. O felicit pe Angi pentru încă o medalie. Sunt foarte mândru de performanțele micuței noastre. Sunt sigur că o să ajungă o mare campioană. Îi doresc succes și ea știe că mereu o să-i fiu alături. Să-i ținem pumnii!”, a spus Răzvan Brăzdău, primarul comunei Moravița.

„Anul viitor Angela va participa la cel mai mare concurs de atletism din Europa. Va urma o perioadă plină de antrenamente și cu siguranță va câștiga unul dintre cele trei locuri”. Este un copil foarte talentat și responsabil” a declarat antrenorul elevei, Eugen Iova.

Îi ținem pumnii și îi dorim succes în continuare!

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
388 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *