Administratie

Oficialii din Timiș s-au întrecut în mesaje de Ziua Națională a României

• Bookmarks: 4


Oficialitățile din județul Timiș s-au întrecut în mesaje de Ziua Națională a României, pe care le-au postat pe Facebook alături de steagul tricolor.

Astfel, Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a transmis faptul că „împreună, sărbătorind unirea, valorile comune și diversitatea. Prin valori și limbă comună, cu mult curaj și o viziune de țară, acum peste un secol, a avut loc Marea Unire. Anul viitor, prin cultură și diversitate, Timișoara va reprezenta România în Europa, cu mândrie și o viziune pentru întregul continent. La mulți ani, România! La mulți ani, timișoreni”.

De asemenea, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a vorbit despre respect, în postarea făcută pe rețeaua de socializare.

La mulți ani, România! Astăzi, mai mult decât în alte zile, avem ocazia să ne îndreptăm înspre noi înșine ca să înțelegem aspectele care ne fac buni români, dar și acele lucruri care pot fi îmbunătățite pe viitor. Ziua Națională a României marchează respectul pe care îl purtăm tuturor românilor dedicați unității, bunăstării și speranței poporului român! Vă doresc să aveți o sărbătoare minunată, alături de cei dragi”, a afirmat Alin Nica.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
150 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *