Administratie

Pacienții de la Balneologie vor respira aer mai curat. Se va realiza un acces în Parcul Copiilor

• Bookmarks: 2


Pacienții care vor fi internați în Clinica de Balneologie din Timișoara, aflată în reabilitare, vor avea acces în Parcul Copiilor.

Dominic Fritz a fost în vizită pe acest șantier și anunță că până la finalul anului va fi finalizată structura de rezistență.

„Am vorbit cu constructorul de la Clinica de Balneologie să includem un acces direct în Parcul Copiilor, pentru ca cei care vor veni aici la tratament să poată trece într-o zonă verde și nu direct în trafic și aglomerație. Lucrăm la clădirea nouă de la Balneo, de lângă Parcul Copiilor, care va avea parter și două etaje. Așteptăm ca până la finalul anului constructorul să finalizeze structura de rezistență. Clădirea veche este în reabilitare și bazinul interior va fi racordat la rețeaua de alimentare cu apă termală”, a explicat primarul Timișoarei.

Clinica de Balneologie a Spitalului Municipal Timișoara este modernizată în cadrul unui proiect european în valoare de peste trei milioane de euro. Lucrările au început vara trecută și ar trebui să fie finalizate în primăvara anului 2023.

La finalul investiției, clinica va avea cabinete medicale moderne, cabinete de consultație, săli de tratament, vestiare și la parter un sector de hidroterapie recreat.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
29 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.