Eveniment

Pacienții de la Spitalul “Victor Babeș” din Timișoara sunt în siguranță. Măsurile preventive luate de spital

• Bookmarks: 20


La Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara au fost luate toate măsurile de prevenire a incendiilor.

Odată cu extinderea rețelei de oxigen nu doar în secțiile ATI ci și la toate paturile din toate saloanele au fost luate și măsurile de prevenție necesare spune directorul tehnic al instituției medicale, Adrian Manta.

“Toate saloanele chiar și cele nonCovid19 sunt echipate corespunzător, personalul este instruit și este atent la felul în care sunt folosite sursele de energie și oxigen. Zilnic facem verificări ca pacienții să fie în siguranță”, precizează Adrian Manta.

În plus, din secția de triaj amenajată într-un container, au fost înlăturate suflantele care sunt mari consumatoare de energie iar de caloriferele montate se ocupă doar angajații serviciului tehnici de la spital.

“Toate containerele sunt echipate cu calorifere pe bază de ulei, iar caloriferele tip suflantă au fost retrase pentru a nu avea probleme de gen Matei Bals, să ia foc”, susține Adrian Manta.

La începutul săptămânii viitoare, la spitalul Victor Babeș din Timișoara va fi pornită cea de-a doua capacitate de stocare a oxigenului de 10 mii de metri cubi.

Sursa: Radio Timisoara

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
216 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *