Advertorial

Parc modern pentru copii de aproape 2500 de metri pătrați, se construiește în comuna Cărpiniș

• Bookmarks: 1


Se lucrează la foc continuu în Comuna Cărpiniș. După ce a fost finalizat primul parc modern de copii din localitate, primăria comunei a început lucrările la cel de-al doilea parc, mult mai mare de această dată.

Spațiul de joacă se va fi întinde pe o suprafață de 2410 metri pătrați si va cuprinde patru spații de recreere.

Punctul de atracție va fi zona dedicată copiilor, unde micuții se vor putea juca la cele mai moderne tobogane, leagăne și diverse figurine pe arc. Pentru a evita accidentarea copiilor zona va fi acoperită cu un covor de cauciuc.

Părinții și copiii vor avea o zonă de relaxare cu băncuțe, duble, moderne. Totodată vor fi amenajate alei pentru promenade.  

Cei care iubesc sportul vor avea o zonă separat dedicată doar lor ”zona de fitness” unde vor putea practica activizați sportive, în aer liber.

Va fi amenajată și o parcare ecologică din dale pietonale.

„Țin foarte mult ca viitorul parc să fie unul verde, cu zone cu gazon, plante decorative și copaci. Este important să ne relaxăm și să respirăm un aer curat. Totodată, este importantă și siguranța copiilor de aceea, în parc vor fi montate și camere de supraveghere video. După anii de pandemie, avem nevoie de mișcare, de socializare. Sper să țină vremea cu noi și sa-l finalizăm cât mai curând ”, susține primarul comunei Cărpiniș, Marcel Popa.

Parcul va fi dotat cu coșuri de gunoi, flori, arbori și stâlpi personalizați. Întregul spațiu a costat 460 de mii de lei plus TVA inclus, bani din bugetul local.

comments icon0 comments
0 notes
132 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *