Administratie

Parcul Crăciunului, din nou la Muzeul Satului Bănățean, timp de 22 zile. Surprizele pregătite

• Bookmarks: 3


Muzeul Satului Bănățean va găzdui și în acest an Parcul Crăciunului.

Evenimentul organizat de Consiliul Județean Timiș va fi inaugurat la data de 6 decembrie și se va desfășura pe parcursul a 22 de zile. Printre surprizele pregătite se numără obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butafonii 3D.

Simbolul principal al Parcului Crăciunului va fi steaua, reprezentând lumina și călăuzind vizitatorii prin povestea Parcului. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de un iglu de mari dimensiuni, în interiorul căruia vor avea loc o serie de spectacole, concerte și show-uri cu efecte speciale dedicate publicului, indiferent de vârstă. Copiii vor avea parte de spectacole de teatru, ateliere creative și de meșteșugărit. Punct central și în ediția de anul trecut, patinoarul va avea 500 de mp și va fi accesibil atât copiilor cât și adulților, în mod gratuit. Parcul Crăciunului va cuprinde și o călătorie prin lumea culinară, pentru că se vor îmbina, cu gust și aromă de sărbători, oferta de mâncare tradițională cu bucătăria actuală. Căsuțele vor deservi artizanilor care vor expune produsele lucrate de mână, în tema sărbătorilor de iarnă”, a informat CJ Timiș.

De asemenea, în cadrul programului vor fi incluse momente artistice și activități realizate de instituțiile de cultură finanțate de CJ Timiș.

Accesul în incinta Parcului Crăciunului este liber, toate activitățile și atracțiile fiind gratuite. Programul este de luni până duminică, în intervalul orar 17.00 – 22.00. Detalii despre program veți putea găsi pe pagina de Facebook Parcul Crăciunului!

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
57 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *