Administratie

Pe modelul „Hoțul strigă – Hoții”, USR-iștii arată cu degetul spre PNL-iști! Nica prins că a parcat pe pietonală și făcut de râs de USR-iști care permit parcarea mașinilor pe pistele de biciclete

• Bookmarks: 5


Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș și PNL Timiș, a fost surprins de un timișorean, simpatizant USR, în timp ce era parcat pe o stradă pietonală din centrul vechi al Timișoarei. La mijloc e și multă demagogie, în urmă cu aproximativ un an, trotuarul și pista de biciclete din fața Primăriei Timișoara erau blocate de mașini în vizită la aleșii locali.

Timișoreanul care a postat pe rețelele sociale imaginea cu mașina de serviciu a președintelui CJ Timiș, Alin Nica, parcată în zona pietonală din Piața Unirii, a fost revoltat de gest.

„Când îţi doreşti prioritate cu Paşaport diplomatic, atunci toţi cei din jurul tău au impresia că lucrează pentru un corp diplomat şi încep să creadă că au mai multe drepturi decât simplii cetățeni.Când un simplu cetățean umblă cu maşina lui în zonele pietonale – apare la ştirile naţionale. Când maşina președintelui Consiliului Județean Timiş umblă nestingherită prin Piața Unirii – linişte totală.Pentru că … vorba lui Orwell în Ferma animalelor: „Toți suntem egali, dar unii sunt mai egali ca alții”, a scris autorul postării.

Imaginea a strâns în scurt timp zeci de reacții, nu foarte favorabile lui Nica:

„Deci vă rog frumos este Nica Barosanul ce mai contează bunul simț pentru cetățenii care lau votatUn mârlan și cam atâta nu este prea mult de zis”, a scris un internaut.

Principiul „Hoțul strigă – Hoții!” se aplică în totalitate în această situație, după cum edițiadetimis.ro a arătat în articolul

sursa foto: Facebook/Cetățean în Timișoara. Pretențios

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
118 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.