Social

Pentru 2 zile, Sânnicolau Mare rămâne fără gaz

• Bookmarks: 2


Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat temporar în orașul Sânnicolau Mare, jud. Timiș

Compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, în perioada 14-15 noiembrie, în localitatea Sânnicolau Mare.

Sistarea serviciului de distribuție este necesară pentru efectuarea unor lucrări de reparații specifice la conducta de alimentare cu gaze naturale efectuate de către compania OMV Petrom.

Astfel, va fi sistată distribuția gazului în orașul Sânnicolau Mare în intervalul 14.11.2022 (ora 8:00) – 15.11.2022 (ora 20:00). Reluarea distribuției gazului va începe treptat imediat după finalizarea lucrărilor efectuate de către OMV Petrom.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

sursă foto: jurnalul.ro

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
87 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *