Eveniment

Percheziții în vestul țării. Sunt căutate persoane care dețineau arme și droguri

• Bookmarks: 3


Oamenii legii au descins în casele a patru indivizi bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Au găsit în casele lor atât arme cât și droguri.

„La data de 29 martie 2022, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Lugoj, împreună cu polițiștii municipiului Lugoj și Secției 5 Poliție Rurală Belinț, au efectuat 4 percheziții domiciliare în localitatea Darova, din județul Timiș. Au fost puse în executare 3 mandate de aducere. Polițiștii lugojeni au efectuat activitățile în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de “nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, susțin oamenii legii.

Activitățile au vizat 4 persoane cu vârste cuprinse între 26 și 65 de ani.

„În urma efectuării perchezițiilor, au fost indisponibilizate o armă confecționată artizanal, o armă cu glonț, o armă cu aer comprimat, un pistol cu butoiaș, o țeavă metalică de armă, un pat de lemn pentru armă, un uluc de lemn pentru armă, un dispozitiv din metal cu formă de pistol, prevazut cu mecanism de percuție, 14 cartușe, 12 tuburi de cartușe percutate, o cutie cu 10 alice, mai multe trofee de colți și pinteni de animale. De asemenea, la una dintre locații a fost descoperită o materie vegetală mărunțită și semințe, 3 plante și 17 ramuri puse la uscat ce par a fi cannabis”, spun polițiștii.

3 bărbați, în vârstă de 26, 51 și 65 de ani, au fost conduși la sediul poliției din Lugoj pentru audieri, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timis.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
99 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.