Educație

Peste 200 de mii de teste de salivă pentru detectarea COVID-19 au ajuns în Timiș. Urmează distribuția în școli

• Bookmarks: 6


Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Timiș, sâmbătă, 27 noiembrie, au fost recepționate peste 200 de mii de teste de salivă pentru detectarea COVID-19. Acestea vor fi distribuite în școli joi, 2 decembrie.

ISJ Timiș spune că fiecare unitate de învățământ va decide prin Consiliul de Administrație modul în care aceste teste de salivă vor fi utilizate.

„In judetul Timis sambata au fost receptionate si depozitate un numar de 227.000 de teste non-invazive. Acestea vor fi distribuite unitatilor de invatamant in data de 2 decembrie. La nivelul unitatilor de invatamant prin hotararea CA se stabileste modul de administrare a testelor. Hotararile CA vor fi transmise ISJ pana in data de 2 decembrie. Acolo unde este cazul testele vor fi transmise catre parinti cu instructiuni de folosire si kitul corespunzator in 2 si 3 decembrie. Elevii vor fi testati in perioada 6-10 septembrie, fie la nivelul unitatii de invtamant fie in familie ( asa cum s-a stabilit in CA).”, informează reprezentanții ISJ Timiș.

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
24 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *