Eveniment

Peste o sută de intervenții și accidente rutiere, în weekend

• Bookmarks: 3


În acest sfârșit de săptămână pompierii din Timiș au fost solicitați de 141 de intervenții și misiuni specifice.

Salvatorii au acordat primul ajutor medical și au asigurat măsurile P.S.I. necesare la 9 accidente rutiere, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, au salvat 2 animale, au asigurat 3 misiuni de protejare a comunităților în cadrul evenimentelor publice cu aflux mare de persoane, dar și alte 3 misiuni specifice.

Pe lângă acestea, au fost desfășurate 6 misiuni de recunoaștere la spitale, în vederea prevenirii producerii unor incendii. Pe partea de acordare a primului ajutor medical, echipajele SMURD au asigurat răspunsul la 117 solicitări.


„Pompierii militari timișeni au intervenit prompt, sâmbătă, 24.09.2022, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă în comuna Curtea. La fața locului au fost trimiși 11 subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Făget, cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Incendiul s-a manifestat la acoperișul de pe o anexă, pe o suprafață de aproximativ 70 mp. În urma incendiului au fost afectate 2 încăperi, un grajd și au ars 9 scule electrice. De asemenea, au ars 80 baloți de lucernă și 1000 kg de fân. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, spun pompierii.


3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
34 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *