Administratie

Politica „pumnului în gură” se practică și în USR Timiș! Consilier local USR în Primăria Timișoara, suspendat din partid că n-a votat în direcția indicată de organizație

• Bookmarks: 2


Andrei Meșter, consilier local USR în Consiliul Local Timișoara, a fost „tras pe tușă” un an! Partidul din care face parte a decis așa, din cauză că nu a votat toate proiectele de hotărâre inițiate de primarul Dominic Fritz.

USR Timiș l-a suspendat din partid pe Andrei Meșter, consilier local în Primăria Timișoara, un an. Motivul îl reprezintă „nesupunerea” de care a dat dovadă Andrei Meșter. Nu a votat un proiect de hotărâre inițiat de primarul Dominic Fritz, cel care prevederea înființarea Administrației pentru Educație și Sănătate, respectiv organigrama Primăriei Timișoara.

Viceprimarul Cosmin Tabără (PNL) a sărit în apărarea lui Andrei Meșter:

„Sancționarea colegului Andrei Meșter în forul intern al USR arată foarte clar modul în care colegii de la USR înțeleg să-și impună politica: într-un mod absolutist! Nu trebuie sa discute cu nimeni, nu trebuie să se consulte cu nimeni, ei dețin adevărul absolut! Nici în forurile lor interne văd că nu este altfel, din păcate!”, a scris Tabără pe pagina sa de Facebook.

Andrei Meșter a fost „pârât” la partid de colega consilier local, lider de grup, Paula Romocean. Andrei Meșter rămâne consilier local în Primăria Timișoara, rămâne de văzut în ce direcții își va îndrepta voturile mai departe.

Avem însă „modelul” Raul Ambruș, care după ce a fost mazilit de PNL, a fost „adoptat” de USR. Acesta votează orbește toate inițiativele USR în Primăria Timișoara, probabil în urma unor trocuri politice negociate.

sursa foto: Facebook/Andrei Meșter

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
59 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.