Eveniment

Prapăd la Făget! Amenzi cu caru` aplicate de polițiștii rutieri, în doar câteva ore

• Bookmarks: 8


Peste 120 de sancțiuni, cu o valoare de peste 80 de mii de lei, au fost aplicate de polițiștii de la Rutieră, cei de la Serviciul de Investigarea Criminalității Economice Timiș, împreună cu jandarmi, reprezentanți I.T.M. și O.P.C., vineri, în zona orașului Făget.

Au fost organizate 6 filtre rutiere, polițiștii controlând 166 de autovehicule, au fost legitimate 309 persoane și 43 de șoferi au fost testați cu aparatul etilotest.

Au fost verificate 13 societăți comerciale, unde au fost lăsate de către reprezentanții I.T.M. 16 invitații pentru remedierea neregulilor constatate. Printre acestea, muncă la negru și nerespectarea normelor de securitate și sănătate în muncă.

„În urma activităților desfășurate au fost aplicate 122 de sancțiuni contraventionale în valoare de 80.815 lei, dintre care 107 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor rutiere conform OUG 195/2002 R, 4 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, 7 sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.145/2014, privind stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol și 2 pentru nerespectarea Codului Muncii( prestarea de activități fără forme legale).

Au fost retrase 10 certificate de înmatriculare și reținute, în vederea suspendării, 7 permise de conducere, dintre care 5 pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare și 2 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
215 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.