Administratie

Pregătiri pentru caniculă în Timiș! Se deschid punctele de prim-ajutor

• Bookmarks: 5


Autoritățile din județul Timiș au început pregătirile pentru caniculă.

Astfel, Prefectura Timiș anunță că a convocat, marți, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, fiind stabilite o serie de măsuri care vor fi luate în perioada următoare, care se anunță una deosebit de călduroasă.

Așadar, s-a decis deschiderea a șase puncte de prim-ajutor, dintre care patru în Timișoara și două în Lugoj. Mai precis, locațiile în care vor funcționa sunt: Oficiul Poștal 1 Timișoara – bd. Revoluției din 1989 nr. 2; Opera Română Timișoara – Agenția de Bilete – str. Mărășești nr.2; Oficiul Poștal nr. 5, Ghișeul 1 – str. 1 Decembrie nr. 90 Timișoara; Piața Iosefin Timișoara; Piața Iosif Constantin Drăgan, Centrul Civic, Lugoj; Splaiul Morilor nr. 1, Piața Agroalimentară, Lugoj.

Totodată, avem trei autocisterne pregătite în permanență pentru intervenții în cazul apariției incendiilor de vegetație uscată sau la fondul forestier. Estimăm că valul de căldură va lovi Timişul la sfârşit de săptămână. Suntem la datorie. Aveți grijă de voi”, a declarat Mihai Ritivoiu, prefectul de Timiș.

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
81 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.