Diverse

Primăria Biled renunță la un proiect câștigat, de 100.000 de euro, fonduri europene nerambursabile

• Bookmarks: 7


Primăria Biled renunță la un proiect câștigat, de 100.000 de euro, fonduri europene nerambursabile.

Primăria Biled condusă de liberalul Ioan Ovidiu Oprișa a decis să renunțe la un proiect de amenajare a trotuarelor din comună, în valoare de 100.000 euro fonduri nerambursabile.

Dezvăluirea a fost făcută de fostul primar, Cristian David. Acesta declară că propunerea de renunțare a fost luată de Consiliul Local, la propunerea actualului primar.

“Astăzi 24.02.2021 în urma ședinței de consiliu local Biled a fost luată o decizie inexplicabilă de a renunța la proiectul ,,Amenajare trotuare în localitatea Biled,, în valoare de 100.000 euro sumă nerambursabilă, provenită prin fonduri europene în anul 2020, după ce au fost efectuate toate demersurile pentru începerea lucrării, urmând ca toată zona centrală paralela cu DN 6 să fie pavată. Consilierii din alianța PNL-USR și PMP au reușit sa anuleze un proiect care putea să fie benefic pentru locuitorii comunei Biled! Trist pentru întreaga societate a comunei Biled!”, spune Cristian David.

În Referatul de aprobare, semnat de actualul primar, acesta precizează că “nu consider necesar și oportun aceste proiect de invertiții și de aceea am inițiat acest proiect de hotărâre și propun aprobarea lui”.

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
260 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *