Advertorial

Primăria din Comloșu Mare sprijină activitățile culturale ale copiilor din comună, după pandemie

• Bookmarks: 9


Primăria comunei Comloșu Mare este alături de copiii din comună. Astfel, potrivit primarului  Ovidiu Ștefănescu, administrația locală va continua finanțarea evenimentelor atât culturale cât și sportive. În acest context, peste 250 de copii din Școala Gimnazială din comună s-au bucurat, ieri, de un spectacol de teatru. Actorii de la „Magic Oz” au încântat micii spectatori cu piesa: „Să ne jucăm de-a Scufița Roșie”.

 „Mulțumim din suflet domnului primar Ovidiu Ștefănescu și Consiliului Local Comloșu Mare pentru frumoasa surpriza oferită preșcolarilor și elevilor din ciclul primar de la Școala Gimnaziala Comloșu Mare! Peste 250 de copii s-au bucurat de primul teatru venit la noi după doi ani de pandemie! Dacă nu mergem noi la teatru (pentru ca este prea departe), vine teatrul la noi! Mulțumim trupei de teatru ,,Magic Oz’’ din Timișoara! a declarat directorul școlii Comloșu Mare, Belu Simona Adela.

Și elevii din clasele gimnaziale nu au fost uitați, ei au mers în Timișoara, la teatrul de păpuși „Merlin” unde s-au delectat cu spectacolul „Profu de religie”.

„Este foarte important ca după doi ani de pandemie, copiii să socializeze mai mult, să se bucure de aer liber, de teatru, de mișcare. De aceea voi sprijini, în continuare, toate activitățile atât culturale cât și sportive. Copiii trebuie să crească într-un mediu sănătos”, susține primarul comunei Comloșu Mare, Ovidiu Ștefănescu.

Și în perioada următoare, copiii vor avea parte de multe surprize și excursii în locații diferite, din România.

9 recommended
comments icon0 comments
0 notes
508 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *