Administratie

Primăria Făget, exemplu de bună practică în administrația publică

• Bookmarks: 7


Primăria Făget este un exemplu de bună practică pentru administrația publică din Timiș precum și pentru modul de atragere a investițiilor. Din acest motiv, aproape 20 de studenți de la Universitatea de Științe Agricole au discutat marți, 12 aprilie, cu primarul orașului Făget, Marcel Avram.

O delegație formată din studenți și profesori din cadrul Universitații de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, specializarile – Inginerie și Management în Industria Turismului, respectiv Ingineria și Managementul Afacerilor Agricole, în vederea unei vizite de studiu privind dezvoltarea UAT-urilor din județul Timiș, atât din punct de vedere al investițiilor publice, cât și din punct de vedere al celor private.

„Am fost mândru să aflu că orașul nostru a fost ales drept exemplu de bună practică. Am discutat și le-am prezentat studenților investițiile publice de pe raza Făgetului, rețelele de apă-canal, parcul central, dar și investițiile pe care vrem să le facem prin Programul Național de Redresare și Reziliență.”, a precizat primarul Făgetului, Marcel Avram.

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
492 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.