Administratie

Primăria Timișoara, planuri de a realiza un adăpost pentru câini la marginea orașului

• Bookmarks: 6


Primăria Timișoara s-a mobilizat cu scopul de a găsi tot felul de soluții astfel încât pe străzile orașului să fie văzuți mai puțini câini vagabonzi.

Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea are în plan să construiască un adăpost de câini, fiind identificat un teren în acest sens. Acesta se află în zona industrială Freidorf.

L-am intabulat și urmează pregătirea documentației urbanistice și tehnice. Este un teren generos, unde vrem să ridicăm spații decente pentru câini, chiar cu loc pentru o clinică veterinară. Când va fi gata, nu va mai trebui să externalizăm acest serviciu la firme private”, a explicat edilul-șef.

Între timp, Primăria Timișoara a alocat bani cu scopul începerii unei campanii de sterilizare a câinilor care nu sunt de rasă, în cazul persoanelor care au venituri mici. De asemenea, vor fi organizate târguri de adopție prin care cât mai mulți căței să-și găsească o casă.

Împreună cu asociații de protecție a animalelor, lucrăm la un program consistent de prevenire a abandonului. Un oraș modern respectă cetățenii și animalele deopotrivă”, a detaliat Dominic Fritz.

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
38 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.