Administratie

Primarul comunei Șag, pe teren , pentru a verifica stadiul lucrărilor

• Bookmarks: 2


Primarul comunei Șag, Flavius Roșu a mers, în inspecție, pe teren pentru a verifica stadiul lucrărilor. În comuna Șag sunt mai multe șantiere în lucru.

Se lucrează la asfaltarea străzilor LXVI și XXVII.

În același timp o investiție importantă este în derulare, este vorba despre etajarea și modernizarea grădiniței din comună. Totodată, nu mai puțin importantă este construirea unei săli de sport pentru locuitorii comunei, dar și nu numai.

O investiție foarte importantă este introducerea rețelei de apă și canalizare la care se lucrează încontinuu. Și nu în ultimul rând, primarul a vizitat șantierul unde se reabilitează imobilului de pe str. VIII , școala veche românească.

„Împreună cu arhitectul-șef al primăriei, domnul Gabriel Rus, am trecut la verificarea în teren, a lucrărilor investiționale pe care le avem în lucru la acest moment.  Vizitarea șantierelor, așa cum e normal, a fost neanunțată, pentru a putea lua pulsul corect al stadiului la care se află fiecare lucrare în parte. Am găsit lucruri bune, lucrări făcute cu responsabilitate, în parametrii contractuali, dar și situații de care nu am fost mulțumit. În cazurile respective, vom lua masuri în consecință, fără excepții. Vreau ca ceea ce facem să fie bine făcut, util și durabil !”, a declarat primarul comunei Șag, Flavius Roșu.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
399 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.