Administratie

Primarul Fritz a prezentat Timișoara în Parlamentul Germaniei

• Bookmarks: 5


Dominic Fritz se află în această săptămână în Germania.

 

Edilul-șef anunță că, miercuri seara, a prezentat Timișoara în cadrul unei discuții care a avut loc în Parlamentul Federal al Germaniei (Bundestag). La acțiune au participat parlamentari germani din toate partidele.

Le-am prezentat oficialilor germani responsabili de politici europene și de relația cu România atuurile orașului nostru și ce ne face atractivi în Europa de astăzi. E nevoie ca povestea Timișoarei ca oraș curajos, multicultural și inovator să se audă peste granițele țării și să inspire. M-a bucurat reacția lor imediată și deschisă că Timișoara este un bun exemplu de cum ar putea funcționa Europa”, a declarat Dominic Fritz.

Edilul-șef susține că oficiali germani sunt așteptați la Timișoara în lunile următoare, în cadrul unei vizite oficiale care este pregătită în acest moment.

Mulțumesc Ambasadei României la Berlin, doamnei ambasador Adriana Stănescu și Forumului Germano-Român din Bundestag și președintelui acestuia, deputatul Gunther Krichbaum pentru invitație și organizare impecabilă”, a precizat primarul Fritz.

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
87 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *