Eveniment

Primarul Fritz umilit în instanță! Trebuie să plătească despăgubiri omului de afaceri Dan Dinu

• Bookmarks: 3


Tribunalul Timiș a dat câștig de cauză patronului Dan Dinu, în procesul legat de suspendarea activității pentru 14 zile la începutul lunii octombrie printr-o dispoziție a primarului Dominic Fritz. Totodată, este vorba de același om de afaceri la restaurantul din hotelul căruia, în martie 2021, consilierul local al USR Ana Munteanu făcea o descindere ilegală cu jandarmii.

Dan Dinu a susținut că totul a fost doar o răzbunare a USR Timiș, cu care a intrat în conflict după scandalul iscat de consilierul local Ana Munteanu.

Miercuri, Tribunalul Timiș a decis sa-i dea câștig de cauza omului de afaceri, iar prejudiciul să fie achitat în solidar de Dominic Fritz, de Primăria Timișoara și de secretarul primăriei Caius Suli.

În decizia instantei se arata ca ‘admite în parte acțiunea. Dispune anularea dispoziției nr. 1687/04.10.2021 emisă de Municipiul Timișoara prin Primar. Obligă pârâţii în solidar la plata către reclamantă a despăgubirilor constând în suma de 23.567,55 lei reprezentând contravaloarea chiriei şi suma de 16.355 lei reprezentând contravaloarea şomajului tehnic, achitate de reclamantă pe perioadă suspendării activităţii. Respinge în rest acţiunea. Obligă pârâţii la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 350 lei„.

Sentința poate fi atacată cu recurs în 15 zile.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
108 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.