Social

Prins cu un cuțit asupra lui. Probleme la primul marș Pride TM de la Timișoara

• Bookmarks: 6


Prima întrunire a comunității LGBTQ+ de la Timișoara, dar și marșul de pe străzile din zona centrală, au avut parte de mici incidente. Dacă înainte de a intra în Parcul Regina Maria, doi bărbați le-au adresat injurii tinerilor prezenti, în interiorul parcului, jandarmii, îmbrăcați în civil, au reușit să prindă un individ care dezlipea afișe. Punea, în locul lor, versete din Biblie.

În momentul în care a fost verificat corporal, asupra sa oamenii legii au găsit un cuțit pliabil, cu o lamă lungă de aproape 15 centimetri.

”Premergător evenimentului din Parcul Regina Maria, au fost identificate două persoane care au dezlipit două afișe postate de organizator. Ulterior au fost legitimate, supuse controlului corporal, iar asupra unei persoane a fost găsit un cuțit pliabil. Au fost întocmite actele de sesizare și vor fi înaintate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, transmite Inspectoratul Județean Judetean de Jandarmi Timis.

În timpul evenimentului, jandarmii au legitimat 12 persoane și au dat o amenda de 500 pentru tulburarea liniștii publice.

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
152 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.