Administratie

Proprietarii de clădiri istorice, informați de Primăria Timișoara cum pot primi bani pentru reabilitare

• Bookmarks: 5


În speranța că noul program privind sprijinirea financiară a proprietarilor de clădiri istorice pentru a le reabilita să nu fie un eșec, la fel ca precedentul, Primăria Timișoara a început campanii de informare.

Așadar, miercuri seara, angajați ai Biroului Reabilitare Clădiri Istorice au prezentat beneficiile și pașii de urmat pentru accesarea programului.

Vă reamintim că prin acest program susținut în întregime din fonduri locale, asociațiile de proprietari din imobile istorice pot beneficia de un sprijin nerambursabil de 30% din valoarea lucrărilor de renovare a anvelopei, restul de 70% reprezentând sprijin rambursabil în rate fixe, pe o perioadă de până la 10 ani, cu dobândă 0”, a transmis Primăria Timișoara.

Proprietarii de clădiri istorice care doresc consultanță pentru a accesa acest program sau o prezentare detaliată a acestuia în cadrul unei ședințe a asociației de proprietari pot contacta Biroul Reabilitare Clădiri Istorice prin e-mail: reabilitare.monumente@primariatm.ro sau la numărul de telefon 0752 224 171.

Biroul Reabilitare Clădiri Istorice se află la parterul Palatului Ștefania din Piața Traian, str. Ștefan cel Mare, nr. 2, și este deschis publicului de luni până joi, de la ora 09.00 la ora 16.00.

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
30 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.