Eveniment

Razie de proporții în Timișoara cât și în județ

• Bookmarks: 3


Acțiune de amploare a polițiștilor în Timișoara, dar și în zonele limitrofe. Oamenii legii au desfășurat verificări pentru depistarea șoferilor care încalcă normele rutiere, dar și pentru descurajarea infracțiunilor.

Controalele s-au desfășurat de joi până vineri dimineață, între 6:00-12:00 și 18:00-2:00, iar la ele au participat polițiști și polițiști locali.

„Razia s-a desfășurat în două etape, atât în mediul urban cât și în cel rural cu precădere comunele limitrofe municipiului Timișoara și au participat 179 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului (ordine publică, rutieră, investigații criminale, proximitate și sisteme de securitate) și 22 de polițiști din cadrul Direcției de Poliție Locală Timișoara.

În cadrul acțiunii, au fost controlate 25 de localuri publice și săli de jocuri de noroc, dar și 39 de alte societăți comerciale și spații de cazare, în 5 situații fiind folosit butonul de panică în vederea testării timpului de reacție al echipelor de intervenție din cadrul societăților de pază specializate, fără a fi constate nereguli. Totodată, au fost verificate mai multe persoane eliberate din penitenciar”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au legitimat 1546 persoane, au controlat 1127 autovehicule și au dus 29 persoane la secție pentru verificări. De asemenea, 268 șoferi au fost testați pentru consumul de alcool, iar 16 pentru droguri.

Agenții au reținut și 18 permise, dintre care 10 pentru conducere sub influența alcoolului, două pentru conducere agresivă și șase pentru depășiri neregulamentare.

Sursa: Tion.ro

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
228 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.