Politica

„Robu a susținut vandalizarea mașinii viceprimarului Tabără”, crede Ruben Lațcău

• Bookmarks: 3


Ruben Lațcău, viceprimarul USR al Timișoarei, crede că Nicolae Robu a fost cel care a solicitat ca mașina lui Cosmin Tabără să fie vandalizată.

 

Asta din cauza conflictelor din interiorul partidului, Cosmin Tabără fiind și președintele PNL Timișoara.

Este de condamnat ferm ce a pățit viceprimarul Cosmin Tabără. Cultura politică a Timișoarei este una a toleranței, a dezbaterii argumentate iar atunci când opiniile diferă, a respectului pentru democrație și drepturi. Am să spun eu ceea ce Cosmin evită să spună dar este clar pentru toată lumea. Acest gest este unul susținut, dacă nu chiar și cerut, de fostul primar Robu și trupa sa de acoliți. O gașcă mânată de ură, foame de putere, sete după banul public, xenofobie și, să o spunem pe nume, tulburări cognitive. Cosmin este lipsit de respect pentru această gașcă de aciuiați a lui Robu pentru că, dincolo de toate defectele sale, are curajul să-și asume datoria de lider politic al PNL și de a se asigura că partidul său nu ajunge din nou batistuța găștii lui Robu. Cu toate dezacordurile pe care le avem, acest lucru îl găsesc a fi unul demn de tot respectul”, a afirmat Ruben Lațcău.

Viceprimarul USR al Timișoarei a mai precizat că lui Nicolae Robu ar trebui să-i fie rușine pentru că a ajuns să facă un asemenea gest.

Cultura politică a Timișoarei este una a toleranței. Avem opinii diferite, ne contrazicem, vedem pași diferiți pentru aceleași ambiții ale Timișoarei, dar nu călcăm în picioare spiritul tolerant al acestui oraș. Rușine, domnule Robu! O nouă dovadă că locul dumneavoastră începe tot mai clar să fie în istorie. Una de care nu ne mândrim”, a conchis Lațcău.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
56 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *