Administratie

Robu jubilează după ce Fritz a fost huiduit: „Descotorosiți-vă de un asemenea specimen”

• Bookmarks: 2


Dominic Fritz a avut parte de un șoc, marți seara, când s-a trezit că este huiduit de public pe scena din Parcul Rozelor.

Primarul Timișoarei s-a urcat pe scena pentru a înmâna trupei Phoenix un trofeu, la 60 de ani de existență.

Așa cum era de așteptat, Nicolae Robu a reacționat la acest incident, astfel că de acum înainte îl numește pe Dominic Fritz „Pinocchio huiduitul”.

Nu este de mirare că mii de timișoreni l-au huiduit alaltăseară în Parcul Rozelor pe acest Pinocchio, adevărată calamitate pentru orașul nostru! Da, Pinocchio, așa merită să-i spunem, de fapt, Pinocchio Huiduitul, începând de alaltăseară! Așa va rămâne! De fapt, de mult el e huiduit peste tot, prin supermarket-uri, pe stradă, peste tot, peste tot! Stimați încă susținători ai lui Pinocchio -Pinocchio Huiduitul-, nu credeți nimic din ce spune acest om, incompetent și fără rușine cum nu a mai fost nimeni pe meleagurile noastre! Deschideți-vă ochii și descotorosiți-vă de un asemenea specimen! Nu vă face deloc cinste, chiar nu vedeți?!”, a afirmat fostul primar al Timișoarei.

Nicolae Robu mai spune despre Dominic Fritz că ar fi „primarul ilegitim” al Timișoarei pe motiv că ar avea cinci declarații în fals în dosarul de candidatură.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
134 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.