Turism

S-a votat! Banatul Montan este destinația anului 2021

• Bookmarks: 7


Banatul Montan a fost desemnat destinația anului 2021, la capătul unei competiții care a ”încins” țara. Peste 150 de locuri din România, nominalizate în platforma destinațiaanului.ro de mii de internauţi, au intrat în competiţie pentru acest titlu.

După prima etapă, cea a nominalizărilor făcute de public, doar primele 6 au intrat în cursa pentru marele titlu. Acestea au fost Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iaşi, Ţara Maramureşului şi Oradea.

”Dragi prieteni, acest premiu este cea mai importanta distinctie pe care o poate primi o zona din Romania! Nu avem cuvinte sa va multumim pentru ca ati sustinut Banatul Montan si ati facut ca acest vis sa devina realitate! Fiecare vot a contat si astfel, in ultimele ore de votare, am depasit Oradea si am castigat competitia!”, au scris pe facebook, reprezentanții paginii Banatul Montan.

”Acest premiu este un mare impuls pentru toti oamenii implicati in turism, dupa perioada de pandemie, si speram sa le ofere o puternica doza de entuziasm si sa faca lucruri extraordinare la noi in zona!”, au adăugat aceștia.

sursa foto: facebook.com/ Banatul Montan

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
347 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *