Administratie

Să fi fost „noaptea cuțitelor lungi” pentru administrația Fritz?! „Performanța” de a ajunge de la adulat, la huiduit, în mai puțin de doi ani

• Bookmarks: 3


Ziua Timișoarei 2022 va rămâne pe retina primarului orașului, Dominic Fritz, multă vreme de acum încolo! Acesta a fost huiduit la scenă deschisă în Parcul Rozelor, după mai puțin de doi ani de când timișorenii s-au adunat în Piața Victoriei, să-l aplaude pentru că era câștigător al alegerilor locale 2020.

Imaginile fac parte din concertul Phoenix organizat au fost transmise live, pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Municipiului Timișoara.

Chemat pe scenă, să-i premieze pe cei de la Phoenix, primarul Timișoarei a fost huiduit la scenă deschisă. Dominic Fritz este vizibil afectat de moment și nu vede ieșirea mai repede de pe scenă!

Puse în oglindă cu scenele din urmă cu mai puțin de doi ani, când mulțimea se aduna în Piața Victoriei să marcheze victoria lui Fritz în alegerile locale, împotriva fostului primar Nicolae Robu, par din alt film.

Cum ajunge un ales de la a fi adulat, la a fi huiduit, în mai puțin de doi ani?! Demonstrație ca la carte face primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
88 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.