Diverse

Să împartă locul în mașină cu un decedat, în sicriu! „Oferta specială” primită de o femeie care voia să meargă de la Timișoara, la Sibiu, cu Bla Bla Car

• Bookmarks: 3


O femeie care dorea să ajungă la Sibiu, din Timișoara, a apelat la un serviciu de carpooling. Nu mică i-a fost mirarea când a primit o „ofertă specială”: să împartă locul în mașină, care era un dric, cu un sicriu în care se afla un decedat.

Femeia care a primit „oferta specială” a făcut publică întâmplarea printr-o postare pe pagina de Facebook. Reacțiile au fost cu miile.

„Mașina este un dric. Există un pasager. E tăcut.”, i se comunică femeii de către persoana care și-a arătat disponibilitatea să o ia până la Sibiu pentru o sumă de bani modică.

Ofertă specială sau nu, femeia a decis că nu merită nici gratis să meargă cu dricul, cu atât mai puțin să îl împartă cu un decedat, în sicriu.

”Nu cred că a fost o glumă, e pe bune. E un transport funerar între localități și tipul probabil mai face un ciubuc și mai ia pasageri în față. Eu bănuiesc că dricul este un fel de dubă – probabil decedatul e în spate, iar în față sunt locuri libere.

Sincer, dacă nu eram și cu cățeii, mergeam doar pentru ineditul situației. De câte ori ai ocazia în viață să mergi viu cu dricul? Mi-a mai scris cineva că își făcuse rezervare la întoarcere cu același șofer”, a declarat Lexa, citată de oradesibiu.ro.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
68 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *