Administratie

„Să moară și capra vecinului”, spune Primăria Timișoara, după amenda de la Garda de Mediu! Administratorul public al orașului trimite inspectorii pe traseul viitoarei centuri a orașului

• Bookmarks: 13


După ce Garda de Mediu a amendat cu 60 de mii de lei Primăria Timișoara din cauza gunoiului din oraș, preocuparea administrației Fritz nu este să remedieze situația ci „să moară și capra vecinului”. Administratorul public, Matei Creiveanu le sugerează inspectorilor de mediu să meargă pe traseul viitoarei centuri a orașului și să vadă miile de tone de gunoaie.

Primăria Timișoara a reacționat public după amenda primită de la Garda de Mediu pentru mizeria din oraș. Prin vocea lui Matei Creiveanu, administratorul public al orașului, transmite că amenda se va imputa firmelor de curățenie care nu și-au făcut treaba.

„Amenda Gărzii de Mediu dată Primăriei Timișoara va fi plătită, însă va fi imputată firmelor de salubrizare care sunt responsabile de curățenia orașului.
Să nu ne ascundem după deget: măsura Gărzii de Mediu nu rezolvă curățenia orașului. Rezolvări sunt, de exemplu, controalele desfășurate în trecut împreună cu Poliția Locală și inspectorii primăriei pentru depistarea celor care aruncă ilegal deșeuri pe domeniul public și care s-au soldat inclusiv cu confiscarea mașinilor celor care au încălcat cu bună știință legea.
E adevărat că sunt locuri în Timișoara unde se poate mai bine și mai curat. Dar, ne-am dori ca inspectorii Gărzii de Mediu care au petrecut o săptămână în control la Primărie, pentru a-și justifica amenda, să treacă de limitele administrative ale orașului și să vadă și miile de tone de gunoaie de pe traseul viitoarei centuri a orașului, de exemplu”, îi îndeamnă Matei Creiveanu pe inspectorii de la Garda de Mediu.

13 recommended
comments icon0 comments
0 notes
221 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *