Administratie

Saga operațiunii ”descindere la restaurant”, continuă. Șefa de cabinet a prefectului ar fi fost implicată în ”descindere”

• Bookmarks: 7 • Comments: 1


Dan Dinu, proprietarul hotelului din Timișoara unde consilierul local USR, Ana Munteanu ”a descins” împreună cu jandarmii, susține într-o postare pe o pagină de socializare că cea care a făcut rezervarea buclucașă la restaurantului hotelului este nimeni alta decât șefa de cabinet a prefectului de Timiș, Zoltan Nemeth.

Consilierul local USR Timiș, Ana Munteanu a fost suspendată din partid, după scandalul provocat de ”descinderea” în restaurantul unui hotel din Timișoara. Lucrurile nu par a se fi încheiat în USR. Dan Dinu, proprietarul restaurantului, spune că din informațiile pe care le deține, printre cei care au orchestrat întreaga operațiune se numără chiar șefa de cabinet a prefectului Zoltan Nemeth:

”Solidaritatea mi se pare o chestie extraordinara. Doar ca atunci cand esti legiuitor si incerci sa ascunzi sub pres ilegalitati, problema ma cam deranjeaza.(…) se pare ca doamna Razvana Popa, directoarea de cancelarie a prefectului, a facut rezervarea la Hotelul Del Corso, in persoana, pentru a face acest flagrant. Ca urmare, putem sa vedem cam cat de mult se intimde aceasta caracatita a flagrantului, orchestrata de prefect, un consilier local si directoarea de cancelarie a prefectului. Oare oamenii astia, sunt platiti din banii nostri, ca sa mi faca mie flagranturi? Pentru ca am avut curajul sa mi cer drepturile? Cu siguranta doamna Ana Munteanu, ne va relata in instanta, sub juramant, care au fost persoanele din expresia “ vreau sa stiti ca nu am luat aceasta decizie de capul meu, singurica, singurica”. Sper ca organele abilitate, sa verifice toate aceste informatii si sa ia masuri.”

Dan Dinu mai spune și că așteaptă scuze publice din partea conducerii USR Timiș:

”Astept scuzele de rigoare din partea domnului Mos, deoarece colegii dansului au fost niste amatori. P.S. Trebuie sa verificam daca sesizarea catre Jandarmerie a fost la numarul 112ca daca nu, cred ca este de natura penala.”

7 recommended
comments icon1 comment
1 notes
852 views
bookmark icon

One thought on “Saga operațiunii ”descindere la restaurant”, continuă. Șefa de cabinet a prefectului ar fi fost implicată în ”descindere”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *