Sanatate

Sală de kinetoterapie modernă pentru sportivii care vin la Spitalul Județean Timișoara pentru recuperare

• Bookmarks: 3


Spitalul Județean Timișoara anunță că oferă sportivilor condiții excelente pentru recuperare.

 

Asta după ce sala de kinetoterapie din ambulatoriu a fost renovată complet. Lucrările de reparații au fost încheiate de curând și din acest an sportivii care vin la recuperare au la dispoziție un spațiu transformat și îmbunătățit.

Pereții au fost igienizați și refăcuți, totul este nou, tâmplărie uși/ ferestre, tarchet, vestiar, inclusiv materialele folosite pentru recuperarea sportivilor ( saltele, trambulină, benzi elastice, spalier)”, a informat Spitalul Județean Timișoara.

Sala de kinetoterapie a fost refăcută în urma unei investiții de 15.000 euro, banii fiind donați de către Clubul Sportiv Ripensia Timișoara.

Inițiativa transformă incinta ambulatoriului într-un aliat al sportivilor, mai cu seamă al celor care fac performanță în condițiile în care, după antrenor, kinetoterapeutul este primul informat despre diagnostic și indicațiile medicale. Echipa medicală care asistă sportivii are trei medici specialiști pe recuperare sportivă, un fiziokinetoterapeut și doi profesori de cultură fizică medicală”, a transmis Spitalul Județean Timișoara.

Ambulatoriul pentru sportivi funcționează în Timișoara, pe strada Bela Bartok, la numărul 17. Aici vin pentru consultații, diagnostic și recuperare sportivii profesioniști ai Timișoarei, individual și echipe, cei care practică baschet, fotbal, canotaj, dans sportiv, volei, atletism, gimnastică etc. Tot aici vin și pentru vizita medicală, de două ori pe an și pentru oricare alt tratament recomandat de medici specialiști.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
164 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *