Administratie

Sala de sport a Școlii Generale 25 din zona Girocului, gata abia la anul

• Bookmarks: 3


Dominic Fritz a oferit detalii despre stadiul proiectului privind realizarea unei noi săli de sport pentru Școala Generală Nr. 25 din zona Martirilor.

Primarul Timișoarei anunță că la sfârșitul acestei săptămâni a ajuns structura metalică de mari dimensiuni necesară pentru sala de sport.

Avem în construcție o sală de sport de 1.500 de metri pătrați și un teren de sport exterior cu pistă de alergare și sărituri, dar și un teren de joacă pentru copiii din clasele primare. Lucrările s-au poticnit pentru că proiectul tehnic, vechi din 2016, a avut nevoie de câteva revizii. Am vrut ca sala să fie mai eficientă la cost în special acum când au crescut substanțial prețurile la metal – acoperișul a fost schimbat ca formă pentru a fi mai ieftin și am crescut grosimea pereților ca să fie mai ușor de încălzit”, a afirmat Dominic Fritz.

Școala Generală Nr. 25 este o unitate de învățământ de cartier, în care învață aproape 1.000 de elevi.

Estimăm că până la finalul anului viitor, undeva în toamnă, cei mici vor putea organiza primul meci în noua sală de sport sau primul concurs de alergare pe terenul exterior”, a detaliat edilul-șef.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
42 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *