Administratie

Sânmihaiu Român se mobilizează. Mesajul primarului

• Bookmarks: 11


Criza din Ucraina a determinat și autoritățile din Sânmihaiu Român să se mobilizeze, iar alături de cetățeni să sprijine refugiații care ajung, în această perioadă în țara noastră.

”Numărul mare de refugiați, de ordinul zecilor de mii, care a intrat pe teritoriul țării noastre reclamă un necesar sporit de alimente (neperisabile şi conserve), produse de primă necesitate (produse de igienă, pampers-uri), îmbrăcăminte și încălțăminte stare bună (pentru adulți şi copii), pături și medicamente. Cu siguranță este nevoie de mai mult și, în funcție de durata în timp a evenimentelor, va fi nevoie și de mai mult”, a scris pe Facebook, primarul comunei Sânmihaiu Român, Viorel Mărcuți, care anunță o strângere de donații chiar în localitatea pe care o conduce.

”Rugăm pe cei care doresc să își ofere ajutorul și să participe prin donații la acest demers, să aducă produsele oferite la sediul Căminului cultural Sânmihaiu Român, unde acestea vor fi stocate și de unde, ulterior, vor fi distribuite spre refugiați. Cu siguranță nu putem să rămânem insensibili la nenorocirile semenilor noștrii, vecini cu noi și dorim să îi ajutăm! Alături de noi în acest demers este și d-nul deputat Firczak Iulius Marian, Presedintele Uniunii Culturale a Rutenilor / minorității ucrainene din România”, spune Mărcuți.

Cei interesați pot obține informații suplimentare la numărul de telefon 0256.363.501, interior 1 (Primaria Sânmihaiu Român).

foto: www.cfr.org

11 recommended
comments icon0 comments
0 notes
236 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.