Cultura

Sărbătoare și în cartiere! 20 de proiecte propuse de comunitate, în deschiderea TM2023

• Bookmarks: 2


Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara anunță că au fost selectate 20 de proiecte propuse de comunitate care se vor alătura deschiderii TM2023.

 

Mai precis, aceste inițiative vor primi finanțare din bani de la bugetul de stat, cu scopul de a fi organizate în diferite cartiere ale orașului.

20 de noi proiecte culturale propuse de comunitatea locală se vor alătura deschiderii Timișoara 2023, în weekendul 17 – 19 februarie! Sunt pline de energia proaspătă a orașului, în toată diversitatea lui și vor duce sărbătoare în cartiere, din Iosefin, în Soarelui și din Fabric în Complex sau Plopi”, a informat Centrul de Proiecte.

Rezultatele finale vor fi afișate în data de 31 ianuarie. Aceste proiecte sunt finanțate prin programul Opening+. În cadrul acestuia sunt sprijinite proiecte culturale care completează evenimentul de deschidere a programului cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”. Programul este derulat de Centrul de Proiecte Timișoara, din sume alocate de la bugetul de stat, prin buget de la Ministerul Culturii.

Lista proiectelor propuse de comunitate, acceptate pentru a primi finanțare, este disponibilă AICI!

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
53 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *