Social

Sărbători mai tihnite pentru o familie necăjită din Timiș! Mitropolitul Banatului i-a donat o casă

• Bookmarks: 10


În pragul marelui praznic al Învierii Domnului Iisus Hristos, Părintele Mitropolit Ioan, auzind despre situația acestei familii nevoiașe din Timiș, a dorit să le ofere o mână de ajutor. Și pentru că aceasta nu aveau unde să locuiască, Înaltpreasfinția Sa, cu sprijinul unor parohii și fundații bisericești, dar și al unor credincioși cu suflet bun și milostiv, a achizitionat și donat o gospodărie, formată din casă, anexe și grădină acestei familii greu încercate.

La aproximativ 70 km de Timișoara, în localitatea Șanovița, o familie de creștini trăiește în multe lipsuri materiale, dar se străduiește să ofere un trai decent și educație celor 5 copii ai săi, cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani.

Pentru că viața este grea în aceste vremuri, salariile sunt mici și este greu să găsești un loc de muncă stabil, familia în cauză, se luptă să supraviețuiască în această lume, de multe ori nedreaptă.  

Pe întreaga perioadă a postului, acțiunile filantropice ale Arhiepiscopiei Timișoarei și Fundației Filantropia se îndreaptă, cu precădere, spre cazurile sociale grave, spre persoanele fără adăpost, spre familiile nevoiașe cu mulți copii, precum și spre persoanele suferinde cu afecțiuni medicale grave. 

sursa foto: mitropolia-banatului.ro

10 recommended
comments icon0 comments
0 notes
88 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.