Politica

Scandal în PMP Timiș! Președintele interimar anunță că nu s-a autosuspendat

• Bookmarks: 4


Partid mic, probleme mari! Este vorba de PMP Timiș, în cadrul căruia a izbucnit un imens scandal.

Mai precis, la data de 16 aprilie, prin intermediul unui comunicat de presă, PMP Timiș anunța că Nelu Balaș, președintele interimar, s-a autosuspendat din toate funcțiile pe care le avea în cadrul partidului.

Iată că după trei săptămâni, Nelu Balaș a reacționat la acel comunicat de presă, anunțând vineri că nu s-a autosuspendat din PMP Timiș.

Notificare prin care vă aduc la cunoștință că nu am inițiat niciun demers statutar și legal în vederea autosuspendării din funcțiile deținute în cadrul PMP. Văzând comunicatul Biroului de Presă al PMP Timiș din data de 16.04.2022, vă informez că știrea publicată în presă este falsă, cele relatate în articolul de presă nu corespund voinței mele și nu mi-a fost solicitat consimțământul pentru publicarea acestei știri. Pe această cale învederez că la data prezentei beneficiez de toate drepturile și prerogativele funcțiilor deținute în cadrul PMP, iar știrea falsă publicată în presă aduce atingere gravă onoarei, demnității și reputației mele profesionale și politice”, spune Nelu Balaș.

Mai mult, acesta îi amenință pe jurnaliștii care au publicat știrea cum că s-a autosuspendat din PMP Timiș că le va face plângere penală dacă nu dezmint informația, cărora le transmite că așteaptă și scuze.

Solicit să luați act ca autorii știrii false publicată în presă se fac vinovați de săvârșirea mai multor fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal, autori împotriva cărora urmează să promovez plângere penală. În consecință, prin prezenta notificare solicit publicarea imediată a unui articol în presă prin care să fie dezmințită știrea falsă din cadrul comunicatului de presă al PMP Timiș din data 16.04.2022, articol prin care să fie aduse și scuze publice subsemnatului”, precizează Nelu Balaș.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
49 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.