Educație

Școală de top din Timișoara, dotată cu o cantină ca în vestul Europei. Adio, bani de buzunar, se plătește doar cu cardul

• Bookmarks: 3


 

Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara inaugurează noua cantină. Spațiul a fost modernizat, reamenajat și arată ca în unități de învățământ celebre din vestul Europei. Noul spațiu ar fi unic în țară, spun reprezentanții unității de învățământ. Nu mai sunt la modă banii de buzunar sau patiseria cu brânză. Se plătește doar cu cardul și se poate comanda și budincă de chia.

„Peda Fresh Corner” este spațiul fostei cantine a școlii a fost renovat și reamenajat după un concept occidental (celebra cafeteria) menit să corespundă cerințelor moderne de: organizare ergonomică a spațiului, de alimentație sănătoasă dar și nevoii de socializare”, au precizat reprezentanții unității de învățământ.
„Spațiul poate găzdui aproximativ 70 de persoane și oferă un meniu variat și echilibrat, gândit de un nutriționist, pentru a sprijini dezvoltarea armonioasă a copiiilor, dar și pentru a-i ajuta să se concentreze la școală. Atât elevii cât și personalul școlii pot servi produse sănătoase și delicioase preparate de noi, salate, sandwichuri calde sau reci, budincă de chia, fresh de protocale, ceai, într-un ambient asemănător unui food court în condiții de igienă maximă pornind chiar de la modul de plată și anume doar cu cardul.”, a precizat directorul unității de învățământ, Claudia Muntean.
3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
434 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *