Administratie

Se deschide primul centru de vaccinare din Reșița

• Bookmarks: 19


Liceul de Arte ”Sabin Păuța” din Reșița va găzdui primul centru de vaccinare din municipiul reședință a județului Caraș-Severin. Anunțul a fost făcut de primarul Reșiței, Ioan Popa.

De luni poate începe vaccinarea și în Reșița, județul Caraș-Severin. Liceul de Arte din oraș a primit vineri avizul DSP-ului pentru centrul amenajat în incinta unității de învățământ, a anunțat primarul Ioan Popa.

”Institutul Național de Sănătate Publică a avizat deschiderea Centrului de Vaccinare ce se află în incinta sălii de sport a Liceului de Arte Sabin Păuța. Astăzi am primit și avizul DSP-ului, iar reșițenii pot să se înscrie pentru vaccinare începând de mâine (23.01.2021), când centrul va fi activ pe platforma https://vaccinare-covid.gov.ro/.

Procesul de vaccinare va începe de luni, în funcție de numărul programărilor.

În perioada următoare, în funcție de cantitatea de vaccin repartizată, o să deschidem și Centrul de Vaccinare din incinta sălii de sport de la Școla Generală Mihai Peia (Luncă), acesta având deja toate dotările necesare procesului de vaccinare.”, a precizat Ioan Popa.

sursa foto: Facebook/DeschideResita

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
234 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *