Divertisment

Se deschide târgul de Crăciun de la Iulius Town Timișoara. Surprizele pregătite

• Bookmarks: 2


Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi și la Iulius Town Timișoara.

Reprezentanții centrului comercial anunță că sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 18.00, se vor aprinde luminițele în ansamblul Iulius Town și se dă startul celui mai vesel târg de iarnă, Winter in My Town.

Căbănuţe rustice cu bunătăţi, luminiţe colorate, ciocolată caldă şi vin fiert aburind, food trucks cu preparate delicioase, Roată Panoramică, cornere instagramabile, muzică live, spectacole de colinde şi datini sunt pregătite în cadrul evenimentului.

Startul distracţiei îl va da Moş Crăciun, cu fanfara TM Harmony, spririduşi, doamna Crăciuniţă şi alte personaje de poveste şi un concert Mihai Trăistariu, de la ora 19.00.

Mai mult, cântăreața Theo Rose va fi și ea prezentă la târg duminică, 27 noiembrie, de la ora 19.00.

Târgul va fi deschis zilnic până pe 8 ianuarie 2023, de luni până vineri, între orele 16.00 – 22.00 și sâmbătă – duminică, între orele 12.00 – 22.00, în parcarea clădirii de birouri United Business Center 0, iar accesul este gratuit.

Şi anul acesta, roata panoramică îi va purta pe vizitatori cât mai sus. Roata are o înălţime de 30 de metri, 18 gondole a câte patru locuri fiecare, iar o sesiune „în aer” durează aproximativ 10 minute.

În cadrul târgului sunt deschise și o mulțime de căsuțe rustice din lemn, de unde pot fi degustate bunătăţi de sezon, de la comercianţi locali.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
104 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *