Eveniment

Se fac recrutări pentru viitorii militari

• Bookmarks: 4


Centrul Militar Zonal Timiș anunță că începe recrutarea viitorilor militari de carieră, în cadrul MAPN. La nivel național sunt disponibile peste 2.000 de locuri pentru studii militare liceale, universitare, dar și postliceale.

„Absolvenții clasei a VIII-a din serii anterioare, care au participat la procesul de admitere în anii precedenți și au fost înmatriculați într-o unitate de învățământ, în învățământul liceal sau profesional, nu se pot înscrie în vederea participării la procesul de recrutare, selecție și admitere în clasa a IX-a la învățământul liceal militar”, susțin reprezentanții MAPN.

Iată ce trebuie făcut în vederea înscrierii:

„Unul dintre părinți sau tutorele trebuie să acceseze platforma de înscriere online, de pe site-ul www.recrutaremapn.ro să creeze un cont sau să se conecteze dacă are, deja, unul, apoi să urmeze pașii indicați”, potrivit MAPN.

Înscrierea se poate face şi prin deplasarea la sediul biroului informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțineți cu domiciliul, având următoarele documente: cartea de identitate a părintelui/tutorelui şi certificatul de naștere al candidatului (sau cartea de identitate dacă acesta a împlinit 14 ani).

Pentru mai multe informațiii: www.recrutaremapn.ro/contactbir.php

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
126 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.