Eveniment

Și-a turat motorul până la…amendă

• Bookmarks: 6


Polițiștii locali au observat ieri seara, în jurul orei 18.00, un autoturism marca BMW care a intrat pe strada pietonala Regimentul 5 Vânători, a pătruns în Piața Unirii, unde a făcut un viraj brusc, turând motorul, s-a întors ieșind ulterior pe strada Oituz, punând astfel în pericol persoanele care se deplasau pe jos în zonă.

„Imediat s-a acționat pentru identificarea proprietarului mașinii, cu numere de Timișoara, stabilind că aceasta aparține unei tinere, care a declarat că a împrumutat autovehiculul unei alte persoane, cu care nu a semnat un contract, și că nu știe ce s-a întâmplat în zona centrală a orașului”, potrivit poliției locale.

Ulterior, polițiștii locali au găsit mașina cu geamurile deschise și ușor avariată fiind abandonată, pe strada Avram Imbroane, în apropierea sediului Poliției Locale, motiv pentru care a fost anunțat despre acest caz și Biroul Poliției Rutiere din cadrul IPJ.

„În această dimineață, autovehiculul a fost ridicat și transportat la sediul SPAPP-Timpark, deoarece se afla pe o bandă de mers, în zona indicatorului ”Oprirea interzisă”. Urmează acum să fie identificat cu certitudine conducătorul auto, care riscă sancțiuni pentru pătrunderea în zona cu accesul interzis, turarea motorului, oprirea în zonă în care nu este permis acest lucru”, susțin poliștii locali.

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
183 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *