Social

Și tu poți fi Moș Crăciun. Bal de caritate pentru copiii defavorizați

• Bookmarks: 1


Și copiii defavorizați vor avea parte de o petrecere de Crăciun. Asociație „Inima îți vorbește” organizează, în 15 decembrie, la ora 18.00 la Anette Resort & Spa un bal de caritate.

Balul va avea un program festiv de Crăciun: concert de colinde, tombolă cu premii, invitați speciali care vor susține un program artistic cu surprize pentru copii, iar la final se va face o petrecere cu muzică și dans.

Intrarea se va face pe bază de invitații, care vor putea fi achiziționate atât în avans, cât și în seara evenimentului. Cost invitație: 100 Ron. Pentru a intra în posesia invitației, detalii în privat sau la 0752 292 027

„Cine nu poate să vină la eveniment și dorește să ne susțină evenimentul și programele pentru copiii pe care îi avem în evidența asociației, pot dona în contul asociației. Asociația „Inima Îți Vorbește”

Cont LEI – Banca Transilvania RO49BTRLRONCRT0609339001

Cu banii strânși vrem să organizăm următoarea tabără de vindecare a traumelor emoționale.

Vă așteptăm cu mult drag, la un eveniment caritabil, în care vom oferi copiilor o seară magică alături de Moș Crăciun și de invitați speciali”, susțin organizatorii evenimentului.

comments icon0 comments
0 notes
57 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *